Σχετικά με εμάς

Το D&D exclusive catering συνεργάζεται με πολλούς χώρους στην Αττική και αναλαμβάνει την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης σας .

ΚΤΗΜΑ ΟΡΕΙΝΟ

Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στους πρόποδες της Πάρνηθας όπου τα χρώματα από το πράσινο του βουνού , τα πολύχρωμα λουλούδια και τα αρωματικά βότανα δένουν αρμονικά δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης των ονείρων σας .

Το Kτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα και 300 άτομα σε περίπτωση βροχής σε στεγασμένο χώρο σε περίπτωση βροχής στον ίδιο χώρο του κτήματος και όχι σε κάποια άλλη αίθουσα γάμου . Στο κτήμα ορεινό απλά συνεχίζουμε την δεξίωση κλείνοντας τις οροφές χωρίς να σας αλλάξουμε τον χώρο που έχετε επιλέξει ή να σας βάλουμε κάτω από τέντες .

Στον χώρο του κτήματος έχουμε δημιουργήσει μία Αίθουσα πολυτελείας με ανοιγοκλεινόμενες οροφές και τζαμαρίες δίπλα στην Πισίνα που σε περίπτωση κακοκαιρίας κλείνουν και συνεχίζεται η δεξίωση χωρίς κανένα πρόβλημα .Μπορεί να λειτουργήσει χειμώνα και καλοκαίρι αφού διαθέτει κλιματισμό .

Στο κτήμα υπάρχει το γραφικό Εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα οπού μπορεί να πραγματοποιηθεί η τέλεση του μυστηρίου γάμου η βάφτισης .

Ο χώρος τη πισίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεσημεριανά πάρτι με finger food και open bar με χρήση της πισίνας για μπάνιο σε συνδυασμό με ξαπλώστρες και δροσερά coctail .


CATERING ΣΕ ΒΙΛΑ

catering στον δικό σας χώρο


Εμείς θα οργανώσουμε τα πάντα στον δικό σας χώρο όπου  θα μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να κάνετε το party που ονειρεύεστε